Vrijdag 5 juni spoedreparatie Zuidbuurt

05-06-2020 1058 keer bekeken

Het asfalt op de Zuidbuurt is ter hoogte van de bouwweg opnieuw ernstig beschadigd. Vandaag, 5 juni, tussen 14:00 en 21:00 uur vervangen we het asfalt door betonnen platen die bestand zijn tegen het zware werkverkeer dat de Zuidbuurt kruist. Doorgaand verkeer op de Zuidbuurt is dan niet mogelijk.

Om het werk veilig uit te kunnen voeren, sluiten we de Zuidbuurt ter hoogte van de bouwweg af voor het verkeer. Hulpdiensten mogen het werkvak passeren. Alle woningen en bedrijven blijven bereikbaar.

  • Woningen tot en met Zuidbuurt 38/Zuidbuurt 77 zijn alleen bereikbaar via Maassluis.
  • Woningen vanaf Zuidbuurt 77a/Zuidbuurt 40 zijn alleen bereikbaar via Vlaardingen.

Bij de werkzaamheden en aan het begin en het einde van de Zuidbuurt staan verkeersregelaars die bestuurders op deze afsluiting en alternatieve routes attenderen. Fietsverkeer tussen Vlaardingen en Maassluis kan via de Broekpolderweg/Kortebuurt of de Maassluissedijk/Vlaardingsedijk rijden. Autoverkeer kan gebruik maken van de A20 of de Maassluissedijk/Vlaardingsedijk.

Werkzaamheden en geluidshinder

Eerst zagen we het asfalt in en breken we het beschadige deel uit de weg. Daarna leggen we de betonnen platen met een kraan op hun plek. Het zagen en breken van het asfalt kan zorgen voor geluid in de omgeving.

Cookie-instellingen