Maatregelen Coronavirus

24-03-2020 846 keer bekeken

Rijkswaterstaat en BAAK hebben vanwege het Coronavirus maatregelen genomen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Ze volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

Medewerkers die klachten hebben als verkoudheid, koorts of keelpijn blijven thuis. Kantoorpersoneel werkt zoveel mogelijk vanuit huis. Vergaderingen worden in kleine groepen of telefonisch gehouden. Het informatiecentrum in Vlaardingen is in ieder geval tot 1 juni gesloten voor individuele bezoekers, scholen en groepen. Het spreekuur van de gebiedsconciĆ«rge in de bibliotheek in Rozenburg en bij het uitkijkpunt aan de Tijdelijke Botlekweg vervalt ook tot in elk geval 1 juni. 

Buiten gaan de werkzaamheden door. Medewerkers houden afstand tot elkaar en lunchen niet in grote groepen. Er is half maart bijvoorbeeld nog 840 m3 beton gestort bij knooppunt Rozenburg. Bij de Maasdeltatunnel is gestart met de damwanden van de open toerit aan de noordkant van de Maassluissedijk. 

Medewerkers van Rijkswaterstaat en BAAK zijn bereikbaar voor uw vragen via blankenburgverbinding@rws.nl of omgeving@baakbbv.nl. Daarnaast sturen wij nu regelmatig een digitale nieuwsbrief met informatie over de voortgang van het project. U kunt zich hiervoor aanmelden via deze link: https://nieuwsbrieven.rijkswaterstaat.nl/actueel/nieuwsbrieven/nieuwsbrief-rijkswaterstaat-blankenburgverbinding 

Cookie-instellingen