Verschillende presentaties zaterdag 7 maart in informatiecentrum

02-03-2020 1070 keer bekeken

Kom langs in het informatiecentrum van de Blankenburgverbinding op zaterdag 7 maart en laat u informeren over de bouw aan de Maasdeltatunnel en de voorbereidende werkzaamheden aan de A20. Ook vertellen we u meer over het onder water werken aan de Blankenburgverbinding door duikers.

Bouwconsortium Baak is sinds juli 2019 aan het bouwen aan de Maasdeltatunnel. De contouren van de tunnel zijn inmiddels goed zichtbaar. Tijdens een presentatie vertellen we u meer over de werkzaamheden die nog gaan plaatsvinden. Zo zijn we aan de zuidoever en noordoever volop bezig met het aanbrengen van ankerpalen en worden duikers ingezet voor het onder water werk. Op de A20 zijn we bezig met het maken van ruimte voor de verbreding.

Openingstijden en tijden presentaties
Het informatiecentrum is zaterdag 7 maart geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. De toegang is gratis. De presentaties worden gegeven om 11.00 uur, 13.00 uur en om 15.00 uur, u hoeft zich niet aan te melden. 

Adres informatiecentrum
Het informatiecentrum vindt u aan de Maassluissedijk 199/poort 53 in Vlaardingen. Kijk op www.blankenburgverbinding.nl/informatiecentrum voor de locatie.

Het informatiecentrum is ook doordeweeks open van woensdag tot en met vrijdag tussen 10 uur en 16 uur. Wilt u het informatiecentrum met een groep of school bezoeken? Kijk dan op www.blankenburgverbinding.nl/informatiecentrum voor de mogelijkheden.
 

Cookie-instellingen