Zaterdag 1 februari exclusieve fietsroute langs de Blankenburgverbinding

23-01-2020 2982 keer bekeken

Op zaterdag 1 februari a.s. organiseren Rijkswaterstaat en Bouwconsortium BAAK weer fietsrondleidingen langs het werkterrein in Vlaardingen. De route van ongeveer 10 km brengt u langs het werk van de Blankenburgverbinding. Op verschillende plekken stop de rondleider om uitleg te geven over het werk.

De eerste stop is het uitkijkpunt bij de Maasdeltatunnel. Ook wordt er een exclusieve stop gemaakt dichtbij de Hollandtunnel.

We fietsen op drie verschillende momenten die dag: om 10.00 uur, 12.00 uur en 14.00 uur.

Geef u op door een mail te sturen met uw voorkeurstijdstip naar informatiecentrumbbv@rws.nl. U ontvangt een mail als wij u hebben ingedeeld. Per keer kunnen maximaal 15 personen meefietsen. Doe het snel want vol=vol. Er zijn fietsen beschikbaar, maar u kunt natuurlijk ook op uw eigen fiets komen.

Ook kunt u op eigen gelegenheid fietsen. Bij het uitkijkpunt van de Maasdeltatunnel aan de Maassluissedijk staat een voorlichter voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Een routekaart is beschikbaar in het informatiecentrum of u kunt het downloaden door op onderstaande button te klikken.

Fietsroutekaart

Openingstijden informatiecentrum zaterdag 1 februari

Het informatiecentrum van project Blankenburgverbinding aan de Maassluissedijk 199 in Vlaardingen is die dag open tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Cookie-instellingen