Dubbele primeur: Uitkijkpunt Vlaardingen open en fietsroute van start op 7 december

28-11-2019 4141 keer bekeken

Op zaterdag 7 december is het informatiecentrum Blankenburgverbinding geopend tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Deze zaterdag kunt u onder begeleiding van een voorlichter als eerste het uitkijkpunt van de Blankenburgverbinding aan de Maassluissedijk bezoeken en aan een fietsroute met gids deelnemen.

U krijgt op 7 december in het informatiecentrum een korte presentatie over de voortgang van de werkzaamheden aan de Maasdeltatunnel. Vervolgens gaat u met een busje naar het uitkijkpunt bij de Maasdeltatunnel. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op de bouwplaats. Een voorlichter geeft u meer uitleg over wat er te zien is. 

De presentatie wordt die dag vier keer gegeven: om 10.30 uur, 12.00 uur, 13.30 uur en als laatste  om 15.00 uur. De bus brengt u na de presentatie naar het uitkijkpunt . Let op! Er kunnen maximaal 20 personen tegelijkertijd mee.

Fietsrondleiding
Deze dag vindt ook de eerste fietsrondleiding van 10 km plaats langs het werk van de Blankenburgverbinding. Op verschillende plekken stopt de rondleider om uitleg te geven over de werkzaamheden. De eerste stop is het uitkijkpunt bij de Maasdeltatunnel. Per keer kunnen maximaal 15 personen meefietsen. De route wordt twee keer gefietst: om 11.00 uur en om 14.00 uur. Er zijn fietsen beschikbaar, maar u kunt natuurlijk ook op uw eigen fiets komen. Wilt u er zeker van zijn dat u meekunt, meldt u dan tijdig aan via informatiecentrumbbv@rws.nl, want vol=vol. Mocht de fietsroute niet doorgaan vanwege slecht weer dan zullen we dat vermelden op www.blankenburgverbinding.nl

Graag tot 7 december in het Informatiecentrum Blankenburgverbinding aan de Maassluissedijk 199/poort 53 in Vlaardingen.

Uitkijkpunt aan de Maassluissedijk (poort 50)

 

Cookie-instellingen