Bouw Hollandtunnel centraal zaterdag 2 november in Informatiecentrum

24-10-2019 2769 keer bekeken

Op zaterdag 2 november is het informatiecentrum van de Blankenburgverbinding open voor het publiek. Deze dag staat in het teken van de bouw van de Hollandtunnel. Kom meer te weten over hoe de Hollandtunnel en de verdiepte ligging wordt gebouwd tijdens deze dag.

De Hollandtunnel is onderdeel van de Blankenburgverbinding, de nieuwe snelweg A24, die straks de A20 bij Vlaardingen met de A15 bij Rozenburg verbindt. De eerste palen van de Hollandtunnel zijn inmiddels geslagen, maar het duurt nog een paar jaar voordat de tunnel af is. Wat moet er allemaal gebeuren om deze landtunnel (inclusief de verdiepte ligging vanaf knooppunt Vlaardingen) van zo’n 1400 meter lang te bouwen?

We vertellen u hier graag meer over. Ook kunt u een 4D-film over de bouwwijze bekijken. Geïnteresseerd? U bent van harte welkom op zaterdag 2 november tijdens een van de presentaties om 11 uur, 13 uur of 15 uur.

Het informatiecentrum aan de Maassluissedijk 199 in Vlaardingen is die dag geopend tussen 10 uur en 16 uur. U kunt elk moment binnenlopen en ook de rest van het informatiecentrum bekijken. De toegang is gratis.

Blankenburgverbinding

Deze nieuwe snelweg, de A24, verbindt de A20 bij Vlaardingen (noordoever) met de A15 bij Rozenburg (zuidoever).  

Het informatiecentrum is ook doordeweeks open van woensdag tot en met vrijdag tussen 10 uur en 16 uur. Wilt u het informatiecentrum met een groep of school bezoeken? Kijk dan op www.blankenburgverbinding.nl/informatiecentrum voor de mogelijkheden.

Cookie-instellingen