Maassluissedijk Vlaardingen in nacht van 3 op 4 oktober afgesloten voor autoverkeer

30-09-2019 1473 keer bekeken

Van donderdag 3 oktober 19.00 uur tot vrijdag 4 oktober 07.00 uur is de Maassluissedijk in Vlaardingen ter hoogte van het bouwterrein van de Blankenburgverbinding afgesloten voor autoverkeer. Het fietspad langs de Maassluissedijk blijft tijdens de werkzaamheden open.

Deze nacht worden asfaltwerkzaamheden uitgevoerd. De weg is afgesloten voor autoverkeer. Het fietspad langs de Maassluissedijk blijft tijdens de werkzaamheden open.

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld naar de nacht van 4 op 5 oktober. 

Omleidingsroutes

Het verkeer wordt omgeleid via de A20, langzaamverkeer kan via de Broekpolderweg rijden. Om sluipverkeer over de Zuidbuurt te voorkomen, staan hier in in de avonduren verkeersregelaars. Gele borden boven de weg geven de omleidingsroutes aan. Weggebruikers en reizigers met buslijn 173 die omrijden van de A20 moeten rekening houden met een extra reistijd van 5 tot 10 minuten. Verkeer dat rijdt via de Broekpolderweg met een extra reistijd van 15 minuten. 

Over de werkzaamheden

De werkzaamheden vinden plaats voor de aanleg van de Blankenburgverbinding. Als de Blankenburgverbinding klaar is gaat de Maassluisedijk met een viaduct over de nieuwe snelweg heen. Om dit viaduct te kunnen bouwen, verlegt bouwconsortium BAAK een deel van de Maassluissedijk tijdelijk een stukje naar het zuiden van de bestaande weg. Vanaf 4 oktober 07.00 uur rijdt het verkeer over de tijdelijke weg. Omdat er veel inritten naar het bouwterrein zijn, geldt ter plaatse een maxiumsnelheid van 30 km/u. Deze situatie duurt tot de zomer van 2021. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.blankenburgverbinding/werkzaamheden. Heeft u vragen? Bel dan gratis met onze Landelijke Informatielijn: 0800 8002. 

Cookie-instellingen