Aanpassing Trentweg en tijdelijke afsluiting fietspad

08-08-2019 1791 keer bekeken

Tussen 2 en 16 september past bouwconsortium BAAK de Trentweg aan de nieuwe verkeerssituatie aan. BAAK zet onder andere nieuwe belijning op de weg en vervangt verkeerslichten. Verder wordt er in deze periode exclusief voor hulpdiensten een verkorte oprit naar de A15 gemaakt.

Deze verkorte oprit is nodig zodat in geval van een incident, de Thomassentunnel bereikbaar blijft. BAAK voert hiervoor veel zand aan en maakt een aansluiting op de A15.

De werkzaamheden voor de Trentweg en de aangepaste oprit voor hulpdiensten worden van maandag 2 tot en met vrijdag 6 september tussen 19:00 en 05:00 uur uitgevoerd. Als het werk uitloopt wordt er ook gewerkt op maandag 9 en dinsdag 10 september in de avond en nacht. De laatste aanpassingen aan de oprit voor hulpdiensten gebeuren van vrijdag 13 september 19:00 uur tot en met maandag 16 september 05:00 uur, dan gaan de werkzaamheden dag en nacht door. Onder andere plaatst BAAK een vangrail langs de A15 en voert asfaltwerkzaamheden uit. Dit kan voor geluid in de omgeving zorgen.

Om het werk veilig uit te kunnen voeren, is tijdens de werktijden het fietspad langs de Trentweg afgesloten. Fietsers worden omgeleid via de Botlekweg, de Theemsweg en de Merseyweg.

Cookie-instellingen