Ruim 1200 bezoekers tijdens Dag van de Bouw

20-06-2019 1069 keer bekeken

Ruim 1200 geïnteresseerden bezochten zaterdag 15 juni het bouwterrein van de Blankenburgverbinding tijdens de Dag van de Bouw. Bezoekers bekeken, aan beide kanten van het Scheur, het werk voor de nieuwe Maasdeltatunnel.

Grote bouwmachines, enorme buispalen en damwanden gaven een idee hoe groot en omvangrijk de werkzaamheden zijn. Een deel van het werk moet ook onder water gebeuren. Tijdens een duikdemonstratie op de zuidoever was te zien hoe dit werk wordt gedaan.

Informatiecentrum

Eerder op de ochtend werd het informatiecentrum Blankenburgverbinding in Vlaardingen officieel geopend. Hier hoort, leest en ziet u alles over de aanleg van de Blankenburgverbinding. Daarnaast is er ook informatie te vinden over de projecten van het kwaliteitsprogramma Nieuw Waterland en van het platform LEM. Eerder werden in Rozenburg al twee informatiezuilen over de Blankenburgverbinding geplaatst.

Het informatiecentrum is iedere woensdag, donderdag en vrijdag en elke eerste zaterdag van de maand (m.u.v. augustus) van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Het adres is Maassluissedijk 199 (poort 53).

Cookie-instellingen