Informatiecentrum vanaf 15 juni geopend

04-06-2019 4558 keer bekeken

Het informatiecentrum van Rijkswaterstaat is vanaf 15 juni geopend voor het publiek. Hier vindt u alle informatie over de aanleg van de Blankenburgverbinding. Ook vindt u hier informatie over het kwaliteitsprogramma Nieuw Waterland en het platform LEM.

Voorlichters van Rijkswaterstaat leiden u graag rond in het mooie belevingscentrum waar u alles kunnen horen, lezen, zien en beleven over de realisatie van de nieuwe rijksweg A24.

Openingstijden:

Het informatiecentrum is geopend van woensdag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Elke eerste zaterdag van de maand is er een themazaterdag. Dan is het informatiecentrum ook geopend tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

De eerste themazaterdag is op zaterdag 6 juli. Deze dag zal in het teken staan van de start van de werkzaamheden aan de Maasdeltatunnel.

Bezoekadres:

Het informatiecentrum is zowel met de fiets als met de auto bereikbaar. Het adres is Maassluissedijk 199. Vanaf de Maassluissedijk neemt u BAAK poort 53.

Kijk op www.blankenburgverbinding.nl voor meer informatie over de themazaterdagen. Ook is het mogelijk om in groepsverband langs te komen. U kunt hiervoor een afspraak maken via informatiecentrumbbv@rws.nl.

Cookie-instellingen