Kom 15 juni naar de Dag van de Bouw

04-06-2019 4203 keer bekeken

Vraagt u zich ook wel eens af wat er allemaal op het bouwterrein van de Blankenburgverbinding gebeurt? Kom dan op zaterdag 15 juni naar de Dag van de Bouw. U bent deze dag tussen 10:00 en 16:00 uur van harte welkom op het bouwterrein van de Blankenburgverbinding aan beide oevers.

Aan beide kanten van het Scheur kunt u het werk voor de Maasdeltatunnel bekijken. We laten zien hoe ver de bouw is gevorderd en geven u uitleg over hoe we het werk uitvoeren. Woont u in Rozenburg en wilt u graag op deze dag het informatiecentrum en de werkzaamheden aan de noordoever bezoeken? Dat kan. U kunt een gratis kaartje voor het pontje met de fiets halen bij de ingang van het bouwterrein in Rozenburg.

Dit jaar is het thema waterwerken en fundering. Kom langs en maak een wandeling over het bouwterrein. Neem een kijkje bij de kistdammen, leer meer over werken op en in het water en zoek met een verrekijker contact met de overkant. Langs de route staan grote bouwmachines, voor de kinderen is er een grote zandbak waarin ze zelf kunnen bouwen. Het wordt een leuke dag voor jong en oud.

Het informatiecentrum aan de noordoever is vanaf zaterdag 15 juni geopend. Hier hoort, leest en ziet u alles over de aanleg van de Blankenburgverbinding. Kom het beleven!

Toegang

Bij Rozenburg kunt u het bouwterrein op bij de Boulevard, via BAAK-poort 66. In Vlaardingen kunt u via de Maassluissedijk het terrein op, via BAAK-poort 53.

We willen u vragen om met de fiets te komen in verband met de beperkte parkeergelegenheid. De toegang is gratis.

We zien u graag op zaterdag 15 juni a.s. tussen 10.00 en 16.00 uur in Rozenburg of Vlaardingen!

Cookie-instellingen