Aboutaleb onthult informatiezuil Blankenburgverbinding in Rozenburg

31-05-2019 859 keer bekeken

Burgemeester Ahmed Aboutaleb onthulde dinsdag 28 mei de informatiezuil over de Blankenburgverbinding in de bibliotheek van Rozenburg. Dit deed hij samen met Marco Zeeman, directeur Netwerk Ontwikkeling van Rijkswaterstaat. Hiermee werd de informatiezuil officieel in gebruik genomen.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb: “In 2018 is gestart met de aanleg van de Blankenburgverbinding. Maar er gebeurt nog veel meer. De bereikbaarheid van onze regio is een belangrijk thema waarvoor ik mij van harte inzet.”

Marco Zeeman van Rijkswaterstaat onderstreept dat hij veel waarde hecht aan het informeren en betrekken van de inwoners van Rozenburg bij de werkzaamheden. Zeeman: “We vinden het belangrijk dat we gelegenheid creëren om met elkaar in gesprek te gaan. Zo komt er wekelijks een vragenuurtje in de bibliotheek van Rozenburg waar inwoners met vragen terecht kunnen bij de gebiedsconciërge van bouwconsortium BAAK. Ook nodigen we u van harte uit om op 15 juni tijdens de Dag van de Bouw een kijkje te nemen op het bouwterrein van de Blankenburgverbinding.”

De werkzaamheden voor de Blankenburgverbinding zijn inmiddels in volle gang. Om de omgeving zo goed mogelijk te informeren en betrekken bij de werkzaamheden zijn in Rozenburg twee informatiezuilen geplaatst. Naast de informatiezuil in de bibliotheek is er ook een zuil geplaatst in het EIC Mainport Rotterdam. Zo hoopt Rijkswaterstaat zoveel mogelijk geïnteresseerden van informatie te kunnen voorzien.

Cookie-instellingen