Werkzaamheden vanaf september van start

17-08-2018 7476 keer bekeken

Vanaf 3 september 2018 start BAAK met de aanleg van de A24. BAAK begint met onderhoudswerkzaamheden, het aanleggen van bouwwegen en inrichten van werkterreinen. Voor de uitvoering van de werkzaamheden is het noodzakelijk om een aantal fietspaden in de omgeving af te sluiten.

In alle gevallen wordt gezorgd voor alternatieve routes. Hieronder vindt u meer informatie over de af te sluiten fietspaden en de omleidingroutes.

Noordoever

Vanaf maandag 3 september wordt het weste­lijk deel van het Oeverbos (oranje gebied op het kaartje) afgesloten voor het publiek en ingericht als bouwterrein voor de bouw van de Blan­kenburgverbinding. Het terrein is dan alleen toegankelijk voor bouwmedewerkers. Dat be­tekent dat de doorgaande fietspaden door het Oeverbos dichtgaan. Ook het recreatiepad aan de zuidkant van de Hoekse Lijn gaat 3 september dicht. Op maandag 24 september wordt het recreatiepad aan de noordkant van de Hoekse Lijn afgesloten.

Het fietsverkeer wordt omgeleid via de Zuidbuurt en de Maassluissedijk/Vlaardingsedijk. De routes worden met gele borden aangegeven.

Zuidoever

Vanaf maandag 1 oktober (en niet zoals eerder aangegeven 3 september) wordt het rood aangegeven fietspad, tussen de Droespolderweg en de Trentweg, afgesloten. U kunt via de bestaande fietspaden langs de Droespolderweg en de Botlekweg rijden. Deze route wordt met gele borden aangegeven.

 

Cookie-instellingen