Informatiecentrum Blankenburgverbinding 10 juli weer open

02-07-2021 1961 keer bekeken

Op zaterdag 10 juli mogen we de deuren van ons informatiecentrum weer openen. Met veel enthousiasme heten we u graag weer welkom vanaf 10.00 uur. Ook bij het uitkijkpunt Rozenburg wordt u die dag hartelijk ontvangen.

De werkzaamheden hebben de afgelopen periode niet stilgelegen, daarom hebben we in de tussentijd ook het informatiecentrum voorzien van een update. We hebben veel nieuws met u te delen en willen u graag bijpraten over het verloop van de bouw van de Blankenburgverbinding aan de hand van een presentatie, verhalen, foto’s en filmpjes.

Vanwege de geldende COVID-19 maatregelen mogen we maximaal 10 bezoekers tegelijkertijd ontvangen in het informatiecentrum en in de presentatieruimte.

Bekijk via deze pagina het programma van 10 juli en reserveer snel een plek voor een presentatie, een rondleiding in het informatiecentrum óf een wandeling langs het werk in Rozenburg.

U kunt ook zonder afspraak een bezoek brengen aan het informatiecentrum, maar dan kan het zijn dat u even buiten aan de picknicktafel moet wachten.

We zorgen voor een feestelijke ontvangst. De koffie staat in ieder geval klaar! Bent u erbij?

Het informatiecentrum is te vinden aan de Maassluissedijk 199, poort 53 BAAK in Vlaardingen.

Cookie-instellingen