Informatiecentrum

De bouw van de Blankenburgverbinding is in volle gang.  Met het Informatiecentrum wil Rijkswaterstaat zoveel mogelijk geïnteresseerden van informatie voorzien. Onze voorlichters staan je graag te woord en leiden je met veel enthousiasme rond in het mooie belevingscentrum waar je alles kunt horen, lezen, zien en beleven over de realisatie van de nieuwe rijksweg A24.  Naast de Blankenburgverbinding is er ook informatie te vinden over de projecten van het kwaliteitsprogramma Nieuw Waterland en van het platform LEM

Vanaf 5 augustus is het Informatiecentrum weer open voor bezoek.

Midden juli waren er bij BAAK twee projectmedewerkers positief getest op het Corona-virus. Uit voorzorg hebben we daarom het Informatiecentrum tijdelijk gesloten. Gelukkig is het bij deze twee gevallen gebleven en kunnen we vanaf 5 augustus de deuren weer openen. Rijkswaterstaat en BAAK ​houden zich daarbij aan de richtlijnen van het RIVM. Het Informatiecentrum is geopend van woensdag t/m zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Om voldoende afstand tussen de bezoekers te garanderen mogen er maximaal 10 bezoekers tegelijkertijd in het informatiecentrum. Het Informatiecentrum kan je alleen bezoeken als je vooraf reserveert.

Locatie 

Het Informatiecentrum is te vinden  aan de Maassluissedijk 199 in Vlaardingen bij poort 53.
Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor fietsen en auto's. Metrohalte Vlaardingen-West bevindt zich op ongeveer 3 kilometer loopafstand. Het Informatiecentrum is rolstoeltoegankelijk.

 

Plan je bezoek 

Wil je langskomen bij het Informatiecentrum? Plan je bezoek tot maximaal 2 uur van tevoren in. Per tijdsblok (50 minuten) kunnen we 10 personen ontvangen. Aangezien we in de komende periode nog geen groepen ontvangen kunt u voor maximaal 5 personen een reservering plaatsen. Spontaan binnen lopen is helaas niet mogelijk.  

De volgende tijdsblokken zijn te reserveren:

  • 10.00 tot 10.50 uur
  • 11.00 tot 11.50 uur
  • 12.00 tot 12.50 uur
  • 13.00 tot 13.50 uur
  • 14.00 tot 14.50 uur
  • 15.00 tot 15.50 uur

Reserveren is mogelijk via het reserveringsformulier (zie button hieronder). Daarnaast vragen we je als bezoeker onze huisregels te lezen en hiermee akkoord te gaan voordat je je bezoek aan het Informatiecentrum reserveert, je kan dit doen via het reserveringsformulier.  

Reserveren

Evaluatieformulier

Heb je het informatiecentrum bezocht? Wij stellen het zeer op prijs als je een paar minuten de tijd neemt om het evaluatieformulier in te vullen. Met jouw reactie kunnen wij het Informatiecentrum blijven verbeteren.

Groepsontvangsten

Op dit moment laten de Coronamaatregelen het nog niet toe om in het Informatiecentrum groepen te ontvangen. Zodra dit weer het geval is, wordt dat via de website gecommuniceerd.

Contact

Vragen over het Informatiecentrum? Stuur een mail naar informatiecentrumbbv@rws.nl of neem contact op via telefoonnummer 06-50419572. 

 

 

 

Cookie settings