Informatiecentrum Blankenburgverbinding

Binnenkort is het weer mogelijk om het informatiecentrum Blankenburgverbinding te bezoeken. Om de gezondheid en veiligheid van bezoekers en medewerkers te garanderen worden op dit moment de nodige maatregelen getroffen. Een van de aanpassingen is dat het straks nodig is om een bezoek vooraf te plannen. Dit wordt mogelijk gemaakt via een reserveringssysteem op de website. Helaas is het niet mogelijk om zonder reservering langs te komen.

Zodra we zicht hebben vanaf welke datum het informatiecentrum weer te bezoeken is, wordt hierover gecommuniceerd. Houd hiervoor de website in de gaten.

Heeft u zich al aangemeld voor de digitale nieuwsbrief? U kunt dat doen via deze link: https://nieuwsbrieven.rijkswaterstaat.nl/actueel/nieuwsbrieven/nieuwsbrief-rijkswaterstaat-blankenburgverbinding

Het informatiecentrum is elke woensdag, donderdag en vrijdag open tussen 10.00 uur en 16.00 uur en elke eerste zaterdag van de maand om omwonenden, scholieren, bedrijven en andere geïnteresseerden te informeren over de aanleg van de Blankenburgverbinding. Naast de Blankenburgverbinding is er ook informatie te vinden over de projecten van het kwaliteitsprogramma Nieuw Waterland en van het platform LEM.

 

De werkzaamheden zijn buiten in volle gang.  Met het Informatiecentrum wil Rijkswaterstaat graag zoveel mogelijk geïnteresseerden van informatie voorzien. Onze voorlichters staan u graag te woord en leiden u met veel enthousiasme rond in het mooie belevingscentrum waar u alles kunt horen, lezen, zien en beleven over de realisatie van de nieuwe rijksweg A24. 

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom.

 

Fietsroute

Vanaf het Informatiecentrum kunt u een route van 10 km fietsen op de openbare weg die u langs diverse uitkijkpunten van het bouwterrein van de Blankenburg verbinding leidt. Zo komt u langs de werkzaamheden van de Maasdeltatunnel en van de Hollandtunnel. De fietsroute kaart kunt u  downloaden door op deze link te klikken: download fietsroutekaart.

Groepsbezoeken

Wilt u met uw school, bedrijf, organisatie langskomen in het informatiecentrum? Stuur een mail naar informatiecentrumbbv@rws.nl of bel 06 - 50 41 95 72.                     

 

Cookie settings