Informatiecentrum

Het informatiecentrum is vanwege de aangescherpte coronamaatregelen tot nader order gesloten.

De bouw van de Blankenburgverbinding is in volle gang.  Met het Informatiecentrum wil Rijkswaterstaat zoveel mogelijk geïnteresseerden van informatie voorzien. Onze voorlichters staan je graag te woord en leiden je met veel enthousiasme rond in het mooie belevingscentrum waar je alles kunt horen, lezen, zien en beleven over de realisatie van de nieuwe rijksweg A24.  Naast de Blankenburgverbinding is er ook informatie te vinden over de projecten van het kwaliteitsprogramma Nieuw Waterland en van het platform LEM

Kom kijken en beleven 

We verwelkomen je graag in het Informatiecentrum Blankenburgverbinding zodra we weer open zijn. Het centrum kent een breed aanbod. Op panelen zijn de achtergronden over het project te lezen, er zijn video’s en vlogs te zien over de werkzaamheden en vanaf de uitkijkpunten kun je het imposante werk live volgen.

Het Informatiecentrum is geopend van woensdag t/m zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Om voldoende afstand tussen de bezoekers te garanderen mogen er maximaal 10 bezoekers tegelijkertijd in het informatiecentrum. Het Informatiecentrum kun je alleen bezoeken als je vooraf reserveert.

Locatie 

Het Informatiecentrum is te vinden  aan de Maassluissedijk 199 in Vlaardingen bij poort 53.
Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor fietsen en auto's. Metrohalte Vlaardingen-West bevindt zich op ongeveer 3 kilometer loopafstand. Het Informatiecentrum is rolstoeltoegankelijk.

 

Plan je bezoek - momenteel niet mogelijk

Wil je langskomen bij het Informatiecentrum? Plan je bezoek zodra het weer kan via het online reserveringsformulier bij voorkeur een dag van te voren. Wil je op de dag zelf komen, neem dan telefonisch contact met ons op via 06-50419572. 

Per tijdsblok (50 minuten) kunnen we 10 personen ontvangen. Aangezien we in de komende periode nog geen groepen ontvangen kunt u voor maximaal 5 personen een reservering plaatsen. Spontaan binnen lopen is helaas niet mogelijk.  

De volgende tijdsblokken zijn van woensdag t/m zaterdag te reserveren:

  • 10.00 tot 10.50 uur
  • 11.00 tot 11.50 uur
  • 12.00 tot 12.50 uur
  • 13.00 tot 13.50 uur
  • 14.00 tot 14.50 uur
  • 15.00 tot 15.50 uur

Reserveren is momenteel niet mogelijk. 

Indien weer mogelijk vragen we je als bezoeker onze huisregels te lezen en hiermee akkoord te gaan voordat je je bezoek aan het Informatiecentrum reserveert, je kan dit dan doen via het reserveringsformulier. 

Evaluatieformulier

Heb je het informatiecentrum bezocht? Wij stellen het zeer op prijs als je een paar minuten de tijd neemt om het evaluatieformulier in te vullen. Met jouw reactie kunnen wij het Informatiecentrum blijven verbeteren.

Groepsontvangsten

Op dit moment laten de Coronamaatregelen het nog niet toe om in het Informatiecentrum groepen te ontvangen. Zodra dit weer het geval is, wordt dat via de website gecommuniceerd.

Contact

Vragen over het Informatiecentrum? Stuur een mail naar informatiecentrumbbv@rws.nl of neem contact op via telefoonnummer 06-50419572. 

 

 

 

Cookie-instellingen