Vragenuur elke vrijdag in Rozenburg

October 04, 2019 475 keer bekeken

Heeft u vragen over de bouw van de Blankenburgverbinding? In Rozenburg kunt u die stellen aan de gebiedsconciƫrge van bouwconsortium BAAK. Elke vrijdag tussen 14:00 en 15:00 uur houdt hij een vragenuur. In even weken in de bibliotheek en in de oneven weken op het uitkijkpunt bij de bouwlocatie.

In even weken is het vragenuur in de bibliotheek van Rozenburg bij de Informatiezuil van de Blankenburgverbinding. In oneven weken staat de gebiedsconciƫrge op het uitkijkpunt van het project aan de tijdelijke Botlekweg. Hier heeft u goed zicht op alle bouwactiviteiten en krijgt u direct uitleg over wat er op de bouwplaats gebeurt. Op 18 oktober vindt het spreekuur plaats in de bibliotheek, op 11 en 25 oktober op het uitkijkpunt.

Aan de noordkant van het Scheur kunt u uw vragen stellen in het informatiecentrum, dit staat op het bouwterrein in het Oeverbos, Maassluissedijk 199, poort 53 in Vlaardingen. Het centrum is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur en elke eerste zaterdag van de maand.

Uw vragen kunt u ook altijd stellen via omgeving@baakbbv.nl of via het informatienummer van Rijkswaterstaat 0800-8002.